Despre Compania de Rent a Car AID Cars

AID CARS ofera  servicii de inchirieri masini in sistem rent a car pentru persoane fizice si juridice. Noi suntem solutia dorita : rent a car la preturi mici, masini performante ultimele modele curate si sigure.
 

      Apeland la serviciile noastre de rent a car grijile dumneavoastra isi gasesc rezolvarea. Un lucru important, masinile inchiriate de la Rent a car Aid Cars au preturi pentru toate buzunarele, clientii avand posibilitatea de a  alege dintr-o gama variata  de masini
      Firma noastra de rent a car are sediul in Timisoara si ofera spre inchiriere autoturisme cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini care doresc sa calatoreasca in siguranta.
     Aid Cars  vine in  sprijinul dumneavoastra oferindu-va masini de inchiriat atat pe termen lung cat si pe termen scurt.
     Masinile inchiriate prin firma noastra de rent a car va satisfac toate necesitatile si gusturile fie ca este vorba despre intalniri de afaceri, concedii in familie sau scurte plimbari,

          Serviciile oferite de firma noatra de Rent a car, s-au impus ca atribute ale omului modern, dornic sa se miste cat mai rapid si cat mai eficient cu cheltuieli reduse.
     
     Echipa noastra, cu o bogata experienta in domeniul rent a car si inchirierilor auto, este foarte dedicata clientilor, sfatuindu-va in privinta autoturismului care se potriveste cu stilul si nevoile dvs.
     Tinta noastra este sa ne impunem pe piata inchirieilor auto prin servicii de o calitate ireprosabila,  Intrand de putin timp pe piata rent a car din Romania ne propunem sa ne diferentiem de celalalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi.

AID CARS inchirieri masini, microbuze Timisoara este o firma romaneasca cu capital integral privat, specializata in inchirierea,vanzarea si cumpararea de autoturisme. Este o companie tanara si dinamica care stie ca pentru a castiga o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si profesionalismul fiind cuvintele cheie ale companiei.

AID CARS inchirieri masini, microbuze Timisoara, se adreseaza in egala masura persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, care doresc inchirierea unui autoturism, turistilor; oamenilor de afaceri... adica tuturor celor care doresc un partener profesionist, orientat spre client si calitate.

Rent a Car Timisoara - Aid Cars - index 2

Indiferent ca doriti sa calatoriti in Romania sau in strainatate, pentru afaceri sau in scop turistic, Aid Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va poate oferi tot ceea ce aveti nevoie pentru o calatorie placuta si sigura.

Rent a Car Timisoara - Aid Cars index

Noi garantam calitatea serviciilor oferite, datorita standardului ridicat al masinilor ce le detinem, acestea fiind dotate cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator.

Nimic mai simplu...AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va ofera cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastre.

Clase Masini

Economic
Manual
AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va pune la dispozitie Clasa de Autoturisme Economica, una din cele mai solicitate clase de rent a car
Compact
Manual
AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va pune la dispozitie Clasa de Autoturisme Compact, armonia perfectra, combinaţie cea mai bună între manevrabilitate şi confort.
Compact Wagon
Caravan
AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va pune la dispozitie Clasa de Autoturisme Compact Variant, (Wagon)...
Clasa Business
Rent a car
AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va pune la dispozitie Clasa de Autoturisme Business Intermediar Automatic...
Clasa Lux
Manual
Clasa lux, dupa cum se intelege din denumire, este clasa preferata de marile companii, pentru primirea unor distinsi oaspeti...
Dacia Logan
Low Cost
AID Cars inchirieri masini, microbuze Timisoara va pune la dispozitie Clasa de Autoturisme Clasa de autoturisme LOW COST...